Presedintele alege Domnul Trump


Numărarea o mie o o mie două, o mie trei totul este normală la dreapta? Aceasta este o realitate show tv filming pentru ultimul an si jumatate dreapta? Astfel totul ar trebui sa se intoarca la normal si Presedintele alege Domnul Trump nu va fi presedintele Statelor Unite ale Americii este corect? Nici acest lucru nu este un reality show tv este viata reala si domnul Trump va fi presedintele Statelor Unite ale Americii în aproximativ 2 luni de acum si un adevarat presedinte nu unele Realitatea TV presedinte.

            Unde sunt toate acele persoane care au fost sustinand ca domnul Trump presedintele lui era o gluma, deoarece nimeni nu l-a luat de grave atunci când el a decis să urmărească acest crusade de a deveni un adevarat presedinte. Deci ce se intampla? Oamenii de la propriile republican a spus că domnul Trump nu a fost calificat sa fie presedinte. De savanti sustin ca ne-Donald Trump nu au avut sansa.  De savanti sustin ca era un clovn, bufon si a fost pornit pentru a obţine mâna de sus când se revine la masa de negociere cu directorii de televiziune.  

De savanti sustin ca ne-au existat mai multe persoane calificate care candida ca nu trebuie sa ne ia Donald Trump serios.  De savanti sustin ca ne-Donald Trump care nu era politica sau  experienta militara, depusă de faliment de câteva ori pe câteva întreprinderi şi Donald stiffs propria lucratorilor pentru munca pe care au făcut pentru el nici nu ar fi el tinand de grave pentru Presedintele Statelor Unite ale Americii. 

            Presedintele Romaniei este serios si nu vrem ca cineva care nu este calificat pentru a conduce aceasta tara.  Nu la Statele Unite ale Americii, trebuie să fie mai mult decât calificat pentru a conduce.  Am arata o prostie daca a cistigat functia de partid si apoi a devenit presedintele alege. Nu vă faceţi griji nu s-ar putea întâmpla, deoarece poporul american ar veni la simţurile lor şi de a face ceea ce. Deoarece noi ca oamenii stiu ce este mai bun pentru noi şi Donald Trump nu este ceea ce ne trebuie chiar acum, deoarece avem prea multe probleme în această ţară. Aceasta este ceea ce ne-au spus de la oameni care au crezut ca stia mai mult de oamenii care au trăit şi a suflat viaţa de zi cu zi au fost sentiment. 

            Ar trebui sa stie ca lucrurile au fost diferite atunci când 17 altele în deschiderile principale superioare republicane nu a putut infringe Domnul Trump. Toate au fost impotriva lui folosind tot felul de trucuri şi ascund comentarii, dar domnul trâmbiţe" popularitate tot pe rising ca despre o nouă stea stralucitoare sau Teflon don sau unul dintre paria. Încă media şi de sau de savanti sustin nu ar considera Domnul Trump un candidat serios. Ce era că toată lumea era lipseşte sau nu a înţeles despre acest om? 

            Poate ca toate de propriile noastre de bias de ceea ce credem că cineva ar trebui să arate ca, simt ca si ar trebui sa actioneze ca un presedinte, de a deveni presedintele nostru.   Domnul trâmbiţe" vorbirea a fost diferit; era sfidătoare la normele de pornit o campanie electorala.  Nu va respecta normele noastre sau ceea ce considera a fi normală.  Poate ca aceasta era diferenţa, oameni a vrut ceva diferit si tocmai in momentul in care nava şi o văzu şi înţeles de oameni.  

 Uneori poate fi atat de aproape de ceva ce nu poti intelege ce problemele sunt sau au fost. Asa clişeu" care spune ca "nu vezi padurea de copaci". Nu am pus un deget pe ceea ce face Domnul Trump diferite şi ce l-a făcut apel la cei care au votat pentru a deveni presedintele nostru alege şi în câteva luni presedintele Statelor Unite ale Americii.   

Acum că alegerea este în sfârşit peste speranta mea este că de speranţă putem să vă relaxaţi un pic, astfel încât să ne putem vedea problemele pentru ceea ce sunt şi nu încercaţi şi puneţi propriile noastre interpretari sau distorsiunilor şi apoi şi doar apoi putem vedea cu adevărat de padure si determina ce sunt reale de copaci. 

Va cineva ma trezeasca, deoarece aceasta este realitatea TV? Nici aceasta nu este Realitatea TV si domnul Trump a făcut când concurs prezidentiale noastre şi în curând vom fi strigându-l pe domnul presedinte al Statelor Unite ale Americii. 

Most Viewed
How To Become A Registered Nurse

How To Become A Registered Nurse

Man Holding Seeds in his hand

Man Holding Seeds in his hand


Random Collection
Need some Gas

Need some Gas

How To Become A Lawyer Or Attorney

How To Become A Lawyer Or Attorney

El racismo el fanatismo, la intolerancia racismo cuando va a parar?

El racismo el fanatismo, la intolerancia racismo cuando va a parar?

Trolley Buses San Francisco

Trolley Buses San Francisco

How To Become A Fireman

How To Become A Fireman

Beautiful Painting of a Woman's Face and Dragon

Beautiful Painting of a Woman's Face and Dragon

Christmas Lights

Christmas Lights

Dragon Bones Mural Up close

Dragon Bones Mural Up close

How To Become A Doctor

How To Become A Doctor

Gun Rights

Gun Rights

San Francisco Business District

San Francisco Business District

Homeless How

Homeless How

Lady Descending down Stairs Shoreline Village

Lady Descending down Stairs Shoreline Village

Trending Now